Kondistreninga Online – Registrering

Bli med i Zwift-gruppa

Dersom du har Zwift installert, og en kompatibel tredemølle og/eller en fotsensor, så ligger alt til rette for å bli med å løpe med gruppa vår på Zwift. 

For at vi skal kunne invitere deg med, så må to ting være gjort. 

1. 
Du må søke opp og legge til Tom-Arild Hansen som venn i Companion App. Med andre ord, må du først laste ned appen, hvis du ikke allerede har den.

2.
Du må skrive navnet ditt i boksen nedenfor, krysse av for at vi kan sende deg invitasjon og klikke på knappen

Nedlasting

Dersom du vil delta med Zwift, må du opprette en konto hos Zwift og installere programvaren deres. Du finner dette her.  Du må også laste ned Companion APP til for eksempel telefonen din, slik at du kan legge oss til som venn.

Hvordan delta på treningene

Fellestreningene våre på internett, foregår ved hjelp av programmet Zwift. Men, du kan delta selv om du ikke har dette. Du kan rett og slett følge med på video her på kondistreninga.no.

Delta med Zwift

Hvis du ønsker å delta på treningene ved å selv løpe i den virtuelle verdenen til Zwift, så klikk her for å sette deg på listen vår. Da vil du motta en invitasjon i Companion APP når vi setter opp trening. Er du ny, så kan du se våre instruksjonsfilmer.

Delta uten Zwift

Hvis du vil følge treningene på mølla, uten å delta med Zwift, så kan du bare klikke deg inn på den annonserte treningsøkten på oppgitt tidspunkt for start. Der vil du finne et videovindu, med en Play-knapp. Underveis vil du se både den personen som leder treningen, samt ferden gjennom den virtuelle verdenen. For å se hvordan det fungerer, kan du klikke her for å prøve en kort demo.

Instruktører

Tom-Arild Hansen