Kondistreninga Hønefoss

Info om gruppa

KONDISTRENINGA HØNEFOSS
et breddetilbud fra Kondis – Norsk Organisasjon for kondisjonsidrett.


Synes du det er vanskelig å komme i gang med løpetrening på egen hånd? Er du allerede godt i gang med løpetrening, men ønsker å løpe mer sammen med andre? Er du en av mange som bruker etappetreningene for Ringeriksmaraton som treningsmotivasjon de to månedene det foregår, og savner et lignende tilbud resten av året? Ønsker du inspirasjon til varierte løpeøkter med innslag av løpsteknikk, løpsrelaterte styrkeøvelser og skadeforebyggende øvelser? Bli med på Kondistreninga, da vel!

Kondistreninga Hønefoss er et gratis og uforpliktende folkehelsetilbud for alle som ønsker å løpe. Om du aldri har løpt en meter, om du løper litt nå og da eller om du har løpt i mange år – her er det plass til alle! Treningsøktene blir ledet av personer med bred erfaring innen løping og annen fysisk aktivitet.

 

Om treninga:
Så sant ikke annen informasjon formidles, gjelder følgende for gjennomføring av Kondistreninga: Felles oppmøte på parkeringsplassen ved Schjongshallen torsdager kl 18:30.

Deltakerne fordeler seg ut i fra ønsker og behov på en av to grupper.

1-2 trenere leder deltakere som vil løpe rolig distanse. Her vil det også legges inn sekvenser med grunnleggende løpsteknikk, løpsrelatert styrketrening, mobilitetsøvelser og informasjon/tips knyttet til løpsrelaterte skader.

1-2 trenere leder deltakere som vil løpe tempo-/intervalløkter. Disse øktene vil ha en gjennomføringsform som gjør at alle som vil kan være med, uavhengig av nivå.
Også her vil det tidvis legges inn sekvenser med grunnleggende løpsteknikk, løpsrelatert styrketrening, mobilitetsøvelser og informasjon/tips knyttet til løpsrelaterte skader.

Tidvis kan det bli gitt tilbud om utvidede treningstider eller ekstra treningsøkter. Eventuelle endringer og annen informasjon blir annonsert via facebook-gruppa «Kondistreninga Hønefoss» (om du ikke har facebook, vil du bli kontaktet via sms) og via Instagram-kontoen «kondistreninga_honefoss».


Trenere:
Trenere for Kondistreninga Hønefoss er Hilde Johansen, Trond Jørgensen, Terje Rundhaugen og Mari Kristin Hellum Freitag.

Hilde er også ambassadør i Kondis og kan gi 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen til alle som ønsker å melde seg inn når de oppgir Hilde sin ambassadørkode ved innmelding. Hilde har ambassadørkode 119.

Du finner oversikt over Kondis sine innmeldingstilbud her: https://www.kondis.no/kondismedlemskap.5870345-382092.html

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Hønefoss

Please log in to submit content!

Instruktører

Hilde Johansen

Trond Jørgensen

Terje Rundhaugen

Mari Kristin Hellum Freitag