Kondistreninga Harestua

Info om gruppa

Velkommen til Kondistreninga Harestua!
Dette er en løpegruppe for alle som vil treffes og løpe sammen med andre som er glad i (eller vil bli glad i) å løpe.


Type trening
:
Vi møtes på torsdager kl 18.30 på Shell Harestua. Vi løper ulike intervaller ca en times tid og treningen vil bli tilpasset alle nivåer.

På enkelte lørdager kjører vi Kondistreninga på ville veier, dette er rolige langturer. Vi har også flere andre aktiviteter fra tid til annen. Alle må huske refleksvest, hodelykt er lurt men ikke et must.

Dette er et gratistilbud for alle! Ta med deg en venn, nabo, mor, bror … (inviter gjerne flere inn i gruppa her). Ingen forpliktelser! Du kan komme på hver trening, eller du kan komme en gang i blant – det er opp til deg.

Deltakerne på treningene er med på eget ansvar, og er selv ansvarlig for egen sikkerhet og helse. Treningsgruppen tar intet ansvar for skader eller annet som måtte kunne oppstå på eller i tilknytning til trening, løpeturer, samlinger, reiser, osv. Enhver som deltar på trening, løpeturer, osv, er selv ansvarlig for å vurdere om treningen er gjennomførbar for vedkommende selv, og må selv sørge for eventuell hjemtransport ved avbrudd. Deltakerne i gruppa kan også selv invitere med seg folk i gruppa på løpetur om de ønsker selskap, eller publisere bilder fra egne turer. Husk i såfall å innhente samtykke fra de som er avfotografert først.
 

Trenere
Trenere på Kondistreninga Harestua er Anne Woldmo, Lindy Aasgaard, Jørgen Nordahl og Morten Jakobsen. Anne er også ambassadør i Kondis og kan gi 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen til alle som oppgir hennes ambassadørkode når de melder seg inn i Kondis. Anne sin ambassadørkode er: 127

Du kan lese mer om Kondis sine innmeldingstilbud her:

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Harestua

Økt 101 gjennomført

Kondistreninga Harestua sin økt nr 101 vel gjennomført! Stjerneklar himmel og fin vintertemperatur dannet rammene for en hærlig løpetur med denne gjengen. Tusen takk for

Les mer »

Nydelig økt

Nydelig økt, med hedersgjest Harald fra trønderhovedstaden Rolig økt for slagpasienter, gamliser, og astmatikere!!’

Les mer »

Please log in to submit content!

Instruktører

Anne Woldmo

Lindy Aasgaard

Jørgen Nordahl

Morten Jakobsen