Kondistreninga Lillehammer

Info om gruppa

KONDISTRENINGA LILLEHAMMER
et breddetilbud fra Kondis – Norsk Organisasjon for kondisjonsidrett.
Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Møt opp på trening og finn ut selv.
Velkommen skal du være!
 
 

Om treninga:
Kondistreninga Lillehammer er en gratis løpetrening for alle. Vi har trening hver tirsdag fra 31. mars 2020. Møt opp ved Statuen utenfor Håkonshall litt før kl. 18. 

Treningen vil foregå hver tirsdag fra kl. 18.00 til 19.00.
Treningen er gratis og åpen for alle som har lyst på løpetrening sammen med andre. Vi tar imot løpere på alle nivå enten du løper maraton på 2.30 eller så vidt har kommet i gang med dine første løpe-/gåturer.
Intervalltrening er en effektiv treningsmetode som gir raskt bedre form. Når en løper intervaller kan treningen foregå i samme område uansett nivået på de som er med. Alle kan da trene sammen selv om noen løper fort og andre sakte. Vi ønsker derfor å legge opp til ulike former for intervaller på disse treningene som vil foregå fram og tilbake på Strandpromenaden. Treningene vil inneholde oppvarming, intervalltrening, nedløping og tøying.
 

Trenere:

Trenere for Kondistreninga Hønefoss er Hilde Johansen, Trond Jørgensen, Terje Rundhaugen og Mari Kristin Hellum Freitag.

Hilde er også ambassadør i Kondis og kan gi 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen til alle som ønsker å melde seg inn når de oppgir Hilde sin ambassadørkode ved innmelding. Hilde har ambassadørkode 119.

Du finner oversikt over Kondis sine innmeldingstilbud her: https://www.kondis.no/kondismedlemskap.5870345-382092.html

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Lillehammer

Please log in to submit content!

Instruktører

Informasjon kommer