Kondistreninga Lillehammer

Info om gruppa

KONDISTRENINGA LILLEHAMMER
et breddetilbud fra Kondis – Norsk Organisasjon for kondisjonsidrett.

et breddetilbud fra Kondis – Norsk Organisasjon for kondisjonsidrett.

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Møt opp på trening og finn ut selv.

Velkommen skal du være!
 

Om treninga:
Kondistreninga Lillehammer er en gratis løpetrening for alle. Vi har trening hver tirsdag klokka 18.30-19.30. Møt opp ved parkeringen ved Håkonshall/Kristinshall litt før kl. 18.30.

Treningen er gratis og åpen for alle som har lyst på løpetrening sammen med andre. Vi tar imot løpere på alle nivå enten du løper maraton på 2.30 eller så vidt har kommet i gang med dine første løpe-/gåturer.

Intervalltrening er en effektiv treningsmetode som gir raskt bedre form. Når en løper intervaller kan treningen foregå i samme område uansett nivået på de som er med. Alle kan da trene sammen selv om noen løper fort og andre sakte. Vi ønsker derfor å legge opp til ulike former for intervaller på disse treningene. Treningene vil inneholde oppvarming, intervalltrening, nedjogg og tøying.

 

Trenere:
Trener for Kondistreninga Lillehammer er Marianne Røhme i Kondis. Marianne er å treffe på tlf: 41509061 eller e-post marianne.rohme@kondis.no

Treningene er åpne både for medlemmer i Kondis og andre. Er du ikke medlem, finner du oversikt over Kondis sine innmeldingstilbud her: https://www.kondis.no/kondismedlemskap.5870345-382092.html

Kondis Region Øst mottar støtte fra grasrotandelen hos Norsk Tipping. Dette er midler som må brukes lokalt og som i hovedsak blir brukt på medlemsmøter, kurs og aktiviteter på Kondistreningene i regionen. Ved å velge Kondis Region Øst som din grasrotmottaker, vil du bidra med økte midler til aktiviteter i Kondistreninga Lillehammer hver gang du tipper uten at det koster deg noe.

Du finner oversikt over Kondis sine innmeldingstilbud her: https://www.kondis.no/kondismedlemskap.5870345-382092.html

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Lillehammer

Kondistreninga Lillehammer

Kondis sitt ekspertpanel gir råd rundt problemer med akillessenen, hælen og skovalg

Da jeg røpte etter en trening på Kondistreninga Lillehammer at jeg hadde fått gode råd av Kondis sitt ekspertpanel på om mine hælproblemer kunne reduseres ved riktig sko, lovte jeg å komme tilbake til gruppa med hvilke råd jeg mottok. Nedenfor følger de rådene jeg fikk fra både eliteløper Sondre Nordstad Moen, fysioterapeut Marte Lund, og lege og kirurg Odd Arne Daljord.

Les mer »

Trening med Kondistreninga Lillehammer

Onsdag 19. april kl 18.30 blir det trening i Kondistreninga Lillehammer. Marianne Røhme kommer for å lede treningen. Møt opp på parkeringen ved Håkonshallen og Kristinshallen. På programmet står bakkeintervaller opp langs Nordseterveien tilpasset alle fartsgrupper. Du kan være med enten du løper fort eller går.

Les mer »

Please log in to submit content!

Instruktører

Informasjon kommer