Kondistreninga Molde

Info om gruppa

KONDISTRENINGA MOLDE
et breddetilbud fra Kondis – Norsk Organisasjon for kondisjonsidrett.


Kondistreninga Molde er en løpegruppe som er gratis og åpen for alle enten du er eliteutøver eller helt fersk utøver som lurer på om løping kan være noe for deg. Kondistreninga er for folk i alle aldre og på alle nivå.

 

Om treninga:
Kondistreninga Molde hadde oppstart 4. februar 2021 og har faste treninger hver torsdag kl. 17.15. Oppmøtested er Molde gamle stadion. Nysgjerrig? Møt opp da vel :-).

 

Trenere:
Kondistreninga Molde drives av medlemmer i Kondis på frivillig basis. Kondis er en ideell organisasjon som er opptatt av å spre treningsglede og motivere alle til å være fysisk aktive. Du kan lese mer om Kondis på kondis.no.

I tillegg til at trenerne informerer om de faste treningene i gruppa, kan også du som følger facebookgruppa legge ut innlegg der du inviterer til løpeturer eller ber om treningsråd av andre i gruppa. Det er ikke tillatt å publisere reklame i gruppa.
Det er André Hammerø Løseth, Simen Krogseth Olsen og Egil Stavik Tautra som er trenere for Kondistreninga Molde.
André er også ambassadør i Kondis og kan tilby alle som melder seg inn 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen når de melder seg inn hvis de oppgir André sin ambassadørkode. André har ambassadørkode 123.
 

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Molde

Please log in to submit content!

Instruktører

André Hammerø Løseth

Simen Krogseth Olsen

Egil Stavik Tautra