Kondistreninga Elverum

Info om gruppa

Velkommen til Kondistreninga Elverum!

Vi har intervalltreninger på torsdager kl 1800 hele året og i sommerhalvåret på onsdager kl 1800 og langtur i terrenget på søndager kl 1000. På barmark består torsdagstreningene av et kvarters felles oppvarming og ca. en halv times intervalløkt på bane der fart, lengde og antall repetisjoner lett kan tilpasses den enkeltes nivå. Treninga avsluttes med nedjogg på gressbanen, event. hjem. I vinterhalvåret benyttes oftest gang- og sykkelstier sentralt i byen. Onsdagstreningene foregår på lettløpte skogstier og i lysløypa i Stavåsen så lenge det er bart med ca. 20 minutter totaltid på intervallene.

Søndagsturene på barmark går i variert terreng, ofte i Stavåsen, med en varighet på ca. to timer.

Treningene er gratis, enten du er medlem av Kondis eller ikke. Vårt mål er å få med folk i alle aldre og på alle nivåer og samtidig gjøre flere kjent med de flotte tur- og treningsområdene i og rundt Elverum. Det legges ut informasjon om innhold og oppmøtested et par dager i forveien på gruppas facebookside.

Trenere
Vi er fire som har ansvar for treningene, men vi ønsker å knytte til oss flere som kan dele på ansvaret og sikre god variasjon og kontinuitet i tilbudet:

Line Viola Hvammen
Mob.: 41301270
E-post: lineviola@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/line.viola

Christoffer Hvammen
Mob.: 99434090
E-post: christoffer.hvammen@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kasserolle

Rolf Bakken
Mob.: 99465351
E–post: rol-ba2@online.no
Facebook: https://www.facebook.com/rolf.bakken

Rolf er også ambassadør i Kondis. Det betyr at han kan gi 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen til alle som melder seg inn når de oppgir Rolf sin ambassadørkode ved innmeldingen. Rolf har ambassadørkode 121.

Du kan lese mer om Kondis sine innmeldingstilbud her: https://www.kondis.no/kondismedlemskap.5870345-382092.html

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Elverum

Sterkt lag ga alt i 4 x 4

Det var et sterkt lag på 12 innsatsfylte som spilte hverandre gode denne torsdagen. Her var det ingen som måtte slite innbytterbenken, og alle fikk

Les mer »

Please log in to submit content!

Instruktører

Line Viola Hvammen

Christoffer Hvammen

Rolf Bakken