Kondistreninga Jessheim

Info om gruppa

Velkommen til Kondistreninga Jessheim!

Kondistreninga Jessheim er en løpegruppe for alle som liker å løpe eller har lyst til å begynne å like det. Det er gratis å være med. Treningene er tilpasset løpere på alle nivå.

Om treninga:
Vi trener intervaller hver onsdager fra kl. 18.30 til 19.30 og søndager fra kl. 20.00-21.00.

Oppmøte for tirsdagstreningene er på parkeringen ved Jessheim Friidrettsstadion på Gystadmarka, mens søndagstreningene har oppmøte ved Jokerbutikken i Engergiveien 16 på Jessheim om ikke annet er angitt i Facebookgruppa.

Er du nysgjerrig på hva dette går ut på er det bare å møte opp. Du er hjertelig velkommen!


 

Trenere
Treningene drives på frivillig basis av medlemmer i organisasjonen Kondis. Har du lyst til å vite mer om Kondis, kan du finne mye informasjon på våre nettsider: https://www.kondis.no/

I tillegg til at trenerne informerer om de faste treningene i gruppa, kan også du som følger facebookgruppa legge ut innlegg der du inviterer til løpeturer eller ber om treningsråd av andre i gruppa. Det er ikke tillatt å publisere reklame i gruppa.
Det er Stein Terje Dahl, Sverre Waagø og Sveinung Voreland som er trenere for gruppa.
Stein Terje og Sverre er også ambassadører i Kondis og kan tilby alle som velger å melde seg inn i Kondis 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen når de oppgir ambassadørkoden til en av dem.
Stein Terje har ambassadørkode 129, mens Sverre har ambassadørkode 130. Du finner en oversikt over hvilke innmeldingstilbud Kondis har her: https://www.kondis.no/kondismedlemskap.5870345-382092.html
 

De nyeste innleggene fra Kondistreninga Jessheim

Please log in to submit content!

Instruktører

Stein Terje Dahl

Sverre Waagø

Sveinung Voreland