LIVE-trening og øktarkiv

Finn en passende treningsøkt til din neste økt

På denne siden ser du Kondistreningas øktarkiv. Dette er et stadig voksende bibliotek av mølleøkter som du kan benytte til din egen trening på mølla. Kondistreninga Online startet våren 2022, og arkivet vil bli mer og mer rikholdig etter hvert.

Type trening

De aller fleste løpeøkter som blir publisert her i øktarkivet vil være av typen intervall. Kondistreninga Online vil også kjøre treningsøkter LIVE (altså direktesendt). Disse vil i enkelte tilfeller bli lagt i arkivet, og noen av disse kan gjerne være rolige turer også.

Nivå

Det spiller ikke noen rolle hvilket nivå du er på når du skal trene til en av våre økter. Vi bruker tid som varighet på arbeidsperiodene, fremfor distanse og hastighet. Husk at du alltid er ansvarlig for din egen trening. Ikke føl deg presset til å fullføre en økt dersom du ikke føler deg i form til det.

Planlagte LIVE -økter

Her kan du se planlagte LIVE treningsøkter i tiden fremover. Du kan delta med eller uten Zwift. Klikk på kortene for å lese mer om øktene.

Øktarkiv

Øktene kan lastes ned til din mobile enhet, slik at du kan ta treningen med deg for eksempel til et treningssenter.

Vil du også løpe på Zwift?

Ved å lage en konto på Zwift, og løpe med en enhet som kan kommunisere med programmet – vil det åpnes en ny verden for deg og din treningsopplevelse på tredemølle. Vi har laget noen instruksjonsfilmer, som forteller litt mer om hva Zwift er, hvordan du kan komme i gang og hva slags utstyr du behøver.

Hva er Zwift?

Hva trenger du for å løpe på Zwift?

Slik ser Zwift ut