Kondistreninga Online

Info om trening online

Kondistreninga har en rekke grupper spredt utover hele landet. Allikevel får vi naturlig nok ikke dekket alle områder. Derfor har vi laget Kondistreninga Online, som er et tilbud til alle som ønsker et treningsfellesskap, også ved løping på tredemølle.

Dette er, i likhet med våre fysiske løpegrupper, et gratis tilbud til alle. Alt du behøver er en tredemølle, enten hjemme eller på et treningssenter, en enhet du kan se treningen på og en internettoppkobling. Sistnevnte må du kan ha for å følge LIVE-trening. Øktene i øktbanken kan du laste ned og ta med deg der du skal trene.

For å gjøre løpingen ekstra engasjerende, vil den som leder økten som regel løpe i den virtuelle verdenen til programmet Zwift. Har du også dette programmet installert, kan du sette deg opp på en liste, slik at du blir invitert hver gang vi setter opp trening. Merk at enkelte av treningene vil skje også utenfor Zwift. 

Klikk her for å registrere deg som Zwiftbruker. Du vil da få invitasjoner til LIVE-økter.

Type trening

Kondistreninga Online vil bestå av variert trening. Vi kjører både intervall-trening, samt rolige turer i pratefart. Vi vil alltid starte med en oppvarming før hoveddelen, og vi avslutter med en nedjogg. Du kan selvfølgelig jogge ned så lenge du selv ønsker.

Nivå

Du kan delta på Kondistreninga Online uansett hvilket nivå du er på. Du kan selv styre farten på tredemølla du løper på, uavhengig av hva som blir sagt fra øktlederen. Dette gjelder også dersom du deltar via Zwift. 

Instruksjonsfilmer til Kondistreninga Online

Nedenfor finner du instrukser i form av videoartikler. Her kan du se hva programmet Zwift er, og hvordan du tar det i bruk selv. 

Hva er Zwift?

Hva trenger du av utstyr?

Hvordan delta på treningene

Fellestreningene våre på internett, foregår ved hjelp av programmet Zwift. Men, du kan delta selv om du ikke har dette. Du kan rett og slett følge med på video her på kondistreninga.no.

Delta med Zwift

Hvis du ønsker å delta på treningene ved å selv løpe i den virtuelle verdenen til Zwift, så klikk her for å sette deg på listen vår. Da vil du motta en invitasjon i Companion APP når vi setter opp trening. Merk at deltakelse via Zwift ikke er fullstendig ferdig. Vi venter på en oppdatering, som gjør kommunikasjonen underveis enklere. 

Er du ny, så kan du se våre instruksjonsfilmer.

Delta uten Zwift

Hvis du vil følge treningene på mølla, uten å delta med Zwift, så kan du bare klikke deg inn på den annonserte treningsøkten på oppgitt tidspunkt for start. Der vil du finne et videovindu, med en Play-knapp.

Underveis vil du se både den personen som leder treningen, samt ferden gjennom den virtuelle verdenen.

Øktleder

Tom Arild Hansen / Kondistreninga Online

Tom-Arild Hansen

… pluss gjestetrenere fra de ulike gruppene rundt omkring!