1×8, 1×5, 4×2 og 4×1

Kondistrening / Online løpetrening / Løpetrening på nett / Intervalltrening
  • Økten direktesendes tirsdag 4. april 2023, klokken 18:00
  • Inkludert oppvarming
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen
  • Rute/Kart: Frankrike – R. G. V

I dag begynner vi økta med et par relativt lange drag, men så blir det kortere (og kanskje raskere og morsommere) etter hvert. Det gjelder å holde tunge rett i munnen for øktlederen, slik at drag- og pausevarighet blir som planlagt 😊

Vi starter med et langdrag på 8 minutter. Deretter tar vi et på 5 minutter. Mellom disse blir det 2 minutters pause. Videre går vi ned til ett minutts pause og kjører 4 2-minuttersdrag og avslutter med 4 ettminuttsdrag. Først av alt blir det en 15 minutters oppvarming.

Løpehilsen fra Tom-Arild. Sees? 🏃🏽


Hvordan følge økten på Zwift?
Har du Zwift? Da kan du bli med i Zwiftgruppa vår ved å fylle ut dette skjemaet. Da vil du bli invitert til alle eventer. Når du har klikket på “delta” på et event, så er det bare å logge seg inn i Zwift i god tid før start. NB! For å få lyd fra den som leder ølta, så anbefales det å starte streamen som du finner på denne siden, slik at du får lyd.

Hvordan følge økten UTEN Zwift?
Det er enkelt. Noen minutter før oppsatt starttid, vil du kunne klikke playknappen på videoen på denne siden. Når streamen starter er det bare å henge seg på fra din egen tredemølle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga