Kondistreninga Fredrikstad er etablert

Daniel Olsen

Kondis har nå fått egen treningsgruppe i Fredrikstad, Kondistreninga Fredrikstad, som vil ha sin første trening 26. september klokken 18.00. Oppmøte ved 2. dam i Fredrikstadmarka. 

Det er Kondismedlem Daniel Olsen som er ansvarlig for treningsgruppa. Det er gratis å være med på treningene og de er åpne for alle – både erfarne og uerfarne løpere, Kondismedlemmer og ikke-medlemmer. Her er det altså bare å møte opp for alle og enhver. 

Daniel er 29 år, bosatt i Fredrikstad og driver med triatlon. 

– Ambisjonene for treningsgruppa er å skape en felles arena for alle, uansett nivå. Vi vil hovedsakelig ha fokus på en variasjon av forskjellige intervalløkter, med både lange og korte drag, og noen ganger en kombinasjon av disse i samme økt, sier Daniel, og legger til: 

– Vi løper runder rundt 2. dam i Fredrikstadmarka. Det er circa  950 meter rundt, og tilpasser oss alle. Det skal være rom for å spørre om råd. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker og ikke minst få seg nye treningspartnere, sier han.

Kondistreninga Fredrikstad har treninger hver tirsdag 18.00 med oppmøte ved 2. dam i Fredrikstadmarka. Det vil komme eget arrangement med informasjon om neste ukes intervaller i Facebookgruppa senest fredag uken før. 

Det vil være felles oppvarming fra 18.00-18.15.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga