Velkommen til Kondistreninga Bergen

Kondistreninga Bergen

Hei!

Jeg heter Nina og er en av tre trenere for den nye Kondis-løpegruppa i Bergen. Her er jeg svett og blid etter en varm løpeøkt på Osbanen.

Jeg har drevet mest med dans (ballett, jazz og showdans) i oppveksten, men også vært innom fotball, håndball og orientering. Løping ble jeg glad i på videregående og har drevet med løping mer eller mindre i perioder siden den tid. Jeg har blant annet deltatt i løpskarusellen her i Fana og Bergen City Marathon.

Jeg har tre barn, en som er stavhopper og går på toppidrett, så det blir litt idrett på fritiden også (i tillegg har jeg en musikaljente og en liten klatrer).

Min motivasjon for å starte opp en løpegruppe er at det er kjekt, motiverende, sosialt og helsefremmende. Jeg håper vi får til treninger for alle nivå og som er inkluderende.

Du får oppdatert informasjon fra Kondistreninga Bergen på vår Facebookside https://www.facebook.com/groups/973527607273299

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga