Back on the Terningen-track

Så var vi der igjen! 11 av oss på den røde tartanen kledd i shorts og t-skjorte klare for x antall rundturer hver torsdag fram til St. Hans. Vi åpnet ballet med 6 x 5 minutters løping avbrutt av halvannet minutts aktive pauser. Alle gjennomførte økta avpasset til sitt nivå. På banen er det ingen som løper i fra eller blir etter. Etter økta er vi minst like samlet – i gleden over å ha gjennomført sammen.

I vinter har vi vi vært en meget stabil gruppe med 10 deltagere i snitt uavhengig av temperatur og føreforhold. På banen ligger forholdene enda bedre til rette, og det er plass til alle helt uavhengig av nivå. Klokka styrer lengden på intervallene som vil variere fra gang til gang. Som eks. ble det på kveldens økt løpt på fra under 4 min/km opp til 6 min/km. Altså god spredning fra første meter, og sånn skal det være.

Bli med – du vil ganske sikkert finne “din” rygg å henge på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga