Baneintervall: 10 x 2 minutter

Baneintervall // Intervalløping // Løping // Løpetrening
  • Denne økten ble direktesendt onsdag 1. februar
  • Inkludert oppvarming
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen
  • Rute/Kart: Makuri Islands – May Field

Vi prøver oss på en baneintervall! For første gang i Kondistreninga Online møtes vi på den superfine idrettsbanen “downtown” i Watopia 😁 For deg som ikke er på Zwift, så er det rett og slett snakk om en virtuell løpebane á 400 meter. En løpebane av det finere slaget.

Det kan kanskje virke litt kjedelig at vi skal løpe rundt og rundt, men det kan vi jo finne på å gjøre på en ekte bane også. Så.. vi gjør et forsøk. Og her kan vi jo se hverandre gjennom hele økta.

Om økta
Vi kunne ha kjørt 10 x 400 meter, men litt av poenget med onlinetreningen er at alle skal kunne delta, uansett hastigheten man løper på. Ettersom vi alle løper/går i ulike hastigheter, så jobber i på tid i stedet. Vi starter med 15 minutters oppvarming hvor vi øker intensiteten progressivt. Deretter gjør vi 10 drag á 2 minutter.

Når det gjelder intensitet på dragene, så er det helt opp til deg. Om du går raskt eller løper på 3:00-fart spiller ingen rolle. Mange velger å kjøre slike intervaller på rundt 14-18 på Borgs skala. Fra at man kan snakke i korte setninger til at man puster ganske tungt og kun kan si enkle ord. Helt opp til deg.

Mellom 2-minuttersdragene tar vi 1 minutt gå/jogge-pause.

LAST NED DENNE ØKTEN TIL ENHETEN DIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga