Baneintervall: 10 x 2 minutter

  • Direktesendes Onsdag 1. februar, klokken 18:00
  • Inkludert oppvarming
  • Økten løpes også på Zwift
  • Økten sendes direkte. Se video lenger ned på siden.
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen
  • Rute/Kart: Makuri Islands – May Field

Vi prøver oss på en baneintervall! For første gang i Kondistreninga Online møtes vi på den superfine idrettsbanen «downtown» i Watopia 😁 For deg som ikke er på Zwift, så er det rett og slett snakk om en virtuell løpebane á 400 meter. En løpebane av det finere slaget.

Det kan kanskje virke litt kjedelig at vi skal løpe rundt og rundt, men det kan vi jo finne på å gjøre på en ekte bane også. Så.. vi gjør et forsøk. Og her kan vi jo se hverandre gjennom hele økta.

Om økta
Vi kunne ha kjørt 10 x 400 meter, men litt av poenget med onlinetreningen er at alle skal kunne delta, uansett hastigheten man løper på. Ettersom vi alle løper/går i ulike hastigheter, så jobber i på tid i stedet. Vi starter med 15 minutters oppvarming hvor vi øker intensiteten progressivt. Deretter gjør vi 10 drag á 2 minutter.

Når det gjelder intensitet på dragene, så er det helt opp til deg. Om du går raskt eller løper på 3:00-fart spiller ingen rolle. Mange velger å kjøre slike intervaller på rundt 14-18 på Borgs skala. Fra at man kan snakke i korte setninger til at man puster ganske tungt og kun kan si enkle ord. Helt opp til deg.

Mellom 2-minuttersdragene tar vi 1 minutt gå/jogge-pause.

Hvordan følge økten uten Zwift?
Står du på en tredemølle med en enhet som kan vise video, så kan du bare klikke PLAY på videovinduet nedenfor. Streamingen starter noen minutter før oppsatt treningstid. Løper du på Zwift? Treningen er laget som et event i Zwift-klubben Kondistreninga Online. Er du ikke medlem der, så legg til Tom-Arild Hansen i Companion App, slik at vi kan invitere deg.

Hvordan følge økten med Zwift?
Hvis du også løper i Zwift, så er det bare å logge seg på og gå til eventet i Zwift. For å vite hva som skjer når i økten treger du lyd. Vi anbefaler at du starter videostreamen nedenfor, slik at den går i bakgrunnen. Da får du lyd.

LIVE-chat

Nedenfor videobildet finner du en LIVE chat. Der kan du skrive til den som har løpeøkten. For eksempel hvis noe ikke fungerer, hvis lyden er for høy/lav etc. Eller hvis du bare vil si noe annet du har på hjertet.

Skriv først navnet ditt, så kan du skrive meldingen din deretter.

Delta med Zwift

Hvis du ønsker å delta på treningene ved å selv løpe i den virtuelle verdenen til Zwift, så klikk her for å sette deg på listen vår. Da vil du motta en invitasjon i Companion APP når vi setter opp trening.

Er du ny, så kan du se våre instruksjonsfilmer.

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.