Fellestrening 1. september 2022

Hei kjære løpere,
ikke så mange som sist, men for en flott gjeng. 🙂 11 stk., 4 damer og 7 menn møte til kveldens felles trening. Vi løp en oppvarmings runde rundt lillevannet, så pyramide intervall, 3 min. løping / 1 pause, 2 min. løping / 1 min pause, 1 min. løping / 1 min. pause x 3 repetisjoner. tilslutt nedjogg rundt Lillevannet.

Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Kondistreninga Ålesund | Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga