Kondis og Kondistreningas adventskalender

Kondis adventskalender - julekalender

Selv om det ikke ser så julete ut over alt i Norges land, så går det allikevel raskt mot jul. Torsdag er det første desember, og i år kan vi ønske velkommen til hele to adventskalendere.

Kondis og Kondistreninga byr altså på to ulike kalendere i år. Den ene vil nok gjøre deg noe svettere enn den andre, men den er minst like artig og fin!

Kondis og Kondistreningas advents- og quizkalender

Dette er en betydelig mindre fysisk krevende adventskalender enn den du kan lese om lenger ned på siden. Her går det ut på å søke rundt på nettsidene våre, for å finne korrekt svar på den aktuelle lukens spørsmål. Det kan jo hende du vet svaret uten å lete i det hele tatt, men hvis ikke, så finner du det et eller annet sted på kondis.nokondistreninga.no eller kondislopet.no. Det er også et godt hint å si at Google er din venn!

Lukene i denne kalenderen blir tilgjengelig hver dag etter midnatt. Når du har funnet fram til det du tror kan være riktig svar, så fyller du enkelt og greit ut et skjema som ligger under luken. Der oppgir du navn, epost og hva svaret ditt er. Vi gjør daglige trekninger, så du har kun anledning til å besvare lukespørsmålet på den aktuelle dagen. Enkelte dager trekker vi én vinner, mens vi andre dager kan trekke flere. De heldige vinnerne vil bli kontaktet.

Premier
Vi har mange ulike premier i denne kalenderen. Blant annet kan du vinne et par Goodr solbriller fra nettbutikken run4.no. Et slikt par har du faktisk mulighet til å vinne i hver av de 24 lukene! Vi har også bøker, refleksvester, t-skjorter, løpeprogram, treningsgadgets, hettejakker med mer på premielisten. 

GÅ TIL QUIZKALENDEREN FOR Å SE DAGENS LUKE

Kondistreningas løpekalender

Ut fra navnet kan du nok tenke deg til hva som skal gjøres av aktivitet rundt denne kalenderen?! Hver dag blir det lagt ut en utfordring på Facebookgruppen Team Kondis. Kast deg ut i utfordringen og dokumentér som oppgitt. Lykke til!

For å delta på denne kalenderen må man poste et bilde med kommentar (i henhold til det som blir beskrevet i den daglige utfordringen på Facebook) enten i kommentarfeltet til innlegget i Facebookgruppa Team Kondis og/eller på Instagram med begge hashtagger #kondisno og #julekondis. Dette er viktig, ellers blir man ikke med i konkurransen. Det vil alltid stå beskrevet i teksten hva som kreves «dokumentert» for deltakelse. Publiserer man både i kommentarfeltet til innlegget i Team Kondis og på Instagram, får man to lodd i lotteriet. Hver dag man er med i konkurransen kan man få to nye lodd i lotteriet. 

Utfordringene blir postet på Facebookgruppen Team Kondis, så hvis du ikke allerede er medlem der, så kan du be om medlemskap. På premiefronten vanker det både løpesko og kleseffekter.

GÅ TIL TEAM KONDIS PÅ FACEBOOK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga

Intervall - Løpe intervall - 4x4 minutter + 6x1 minutt
Arkiv

4 x 4 min. + 6 x 1 min.

Vi kjører først fire 4-minuttere, deretter seks kortere drag av ett minutt. Det er absolutt lov å gi seg etter den første delen, hvis man ønsker det.

Kondistrening / Online løpetrening / Løpetrening på nett / Intervalltrening
Kondistreninga Online

Moneghetti Fartslek

20 minutters oppvarming etterfølges av en såkalt Moneghetti-fartslek. Les mer i beskrivelsen.