Trening med Kondistreninga Lillehammer

Onsdag 19. april kl 18.30 blir det trening i Kondistreninga Lillehammer. Marianne Røhme kommer for å lede treningen. Møt opp på parkeringen ved Håkonshallen og Kristinshallen. På programmet står bakkeintervaller opp langs Nordseterveien tilpasset alle fartsgrupper. Du kan være med enten du løper fort eller går.

Velkommen skal du være! Vi starter med rolig oppvarming, og løper deretter 8-15 intervalldrag på 250-300 meter. Treningen er gratis og åpen for alle. Marianne håper å treffe mange av dere!

– Kondis synes det er viktig at vi har et lokalt tilbud på Lillehammer. Kondistreninga har en funksjon utover det å være en treningsgruppe. Dette vil også kunne være et fint sosialt fellesskap og et sted å utveksle erfaringer, arrangere ulike kurs og temakvelder, i tillegg til ukentlige treninger, sier daglig leder i Kondis, Marianne Røhme.

Hun legger til:
– Det er mange Kondistreninger i Mjøsregionen med både Kondistreninga Moelv, Kondistreninga Hamar og Kondistreninga Elverum hvor det er svært stor aktivitet i alle gruppene. Vi håper at også Kondistreninga Lillehammer kan være et slikt samlingspunkt for folk i alle aldre og på alle nivå når det gjelder kondisjon. Det er helt gratis å være med, og treningene organiseres slik at alle får god trening uten verken å føle at de blir holt igjen eller at de bremser de andre.

De ukentlige treningene på Kondistreninga Lillehammer vil i hovedsak være intervalltreninger som foregår på et begrenset område slik at gruppa holdes rimelig samlet selv om noen løper ekstremt fort, mens andre går.

– Noen tror de må trene seg opp for å være med på trening i en treningsgruppe. Det er ikke meningen. Vi vil gjerne ha med alle. Både de som er i god form fra før, og de som ønsker å bli det, sier Marianne.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga

Daniel Olsen
Kondistreninga Fredrikstad

Kondistreninga Fredrikstad er etablert

Kondis har nå fått egen treningsgruppe i Fredrikstad, Kondistreninga Fredrikstad, som vil ha sin første trening 26. september klokken 18.00. Oppmøte ved 2. dam i

Kondistreninga Online // Live løpetrening
Kondistreninga LIVE

3min 2min 1min x 4

Direktesendes:
Onsdag 6. september 2023
Klokka 18:00

Kondistreninga Bergen
Kondistreninga Bergen

Velkommen til Kondistreninga Bergen

Hei! Jeg heter Nina og er en av tre trenere for den nye Kondis-løpegruppa i Bergen. Her er jeg svett og blid etter en varm