Over 30 for første gang med på Kondistreninga på Terningmoen

Det var fantastisk oppmøte med over 30 på trening for første gang – og gjennomføringen stod ikke noe tilbake for deltakelsen denne torsdagskvelden.  Tellekorpset slet med å gjøre jobben siden noen avsluttet kvelden før vi hadde rukket å gjøre det nest viktigste, nemlig å ta kveldens “skrytebilde”.  Vi tror det var 31 ved oppstart, noe som er klar “all time high” siden Kondistreninga Elverum startet opp med fire kondis-trengende en fuktig torsdag i august 2019.
Pyramiden bestod av relativt lange intervaller i en serie oppdelt i 2+4+6+8+6+4+2 minutter. Altså 32 minutter løping avbrutt av 10 minutter med aktive pauser. Pausetida var 2 minutter etter de tre lengste dragene og ellers 1 minutt. Det ble observert jevn og god jobbing til “the sweet end”.
Det er utrolig moro at tilbudet sprer om seg og veldig betryggende at forrige ukes “monsterøkt” på 40 minutter ikke skremte noen fra å delta igjen – snarere tvert i mot.
Det er fortsatt plass til flere, så alle som ønsker seg en god kvalitetsøkt med sosialt tilsnitt anbefales å prøve ut intervalltreningene våre – enten på skistadion i Stavåsen på onsdager eller på banen på Terningmoen på torsdager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga