Rekordoppmøte på monsterbaneøkt

En monsterøkt skremte ikke bort kondis-løperne fra å møte opp på banen på Terningen som var bar i full bredde for første gang denne torsdagen. Snarere tvert i mot ble det tidenes nest største deltakelse med hele 26 med fra start på de to seriene på 10 x 2 min.

De aller fleste valgte å ta “dobbel dose” og fikk hele 40 minutter med relativt rask løping, samtidig som det med pausene ble en hel time i de øvre pulssonene. En knall god økt i både pose sekk! Litt vind og ikke veldig plagsomt høy temperatur var sammen med sola med på å gjøre torsdagskvelden optimal for spreke sysler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga

Daniel Olsen
Kondistreninga Fredrikstad

Kondistreninga Fredrikstad er etablert

Kondis har nå fått egen treningsgruppe i Fredrikstad, Kondistreninga Fredrikstad, som vil ha sin første trening 26. september klokken 18.00. Oppmøte ved 2. dam i

Kondistreninga Online // Live løpetrening
Kondistreninga LIVE

3min 2min 1min x 4

Direktesendes:
Onsdag 6. september 2023
Klokka 18:00

Kondistreninga Bergen
Kondistreninga Bergen

Velkommen til Kondistreninga Bergen

Hei! Jeg heter Nina og er en av tre trenere for den nye Kondis-løpegruppa i Bergen. Her er jeg svett og blid etter en varm