Tempoøkt: 10 x 2 min. med 1 min. flytfart

Pyramideintervall / Intervalltrening / Løping / Løpeintervall
  • Økten ble sendt direkte mandag 13. juni 2022
  • Inkludert oppvarming og nedjogg
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen

I dag skal vi kjøre en tempo/farts-økt. Det er viktig med en god oppvarming før denne typen økter, så vi setter av 20 minutter på den seksjonen. Begynner med steady og rolig jogg første halvdel av oppvarmingen, før vi øker litt intensitet opp mot hoveddelen. Deretter gjør vi en tempodel hvor vi veksler mellom å løpe 2 minutter i konkurranse/intervallhastighet og 1 minutt i såkalt flytfart, altså noe roligere. Ofte kan man oppleve at «pausene» da kjennes ganske OK, til tross for at du fortsatt har god fart. Vi avslutter med en nedjogg på rundt 10 minutter.

Hoveddel
10 x 2 minutter tempo med 1 minutt flytfart mellom

Løper du 10 kilometer i konkurranse på 60 minutter, så kan 2-minuttersdragene dine for eksempel ligge på 5:50-6:00-fart, mens «flytpausen» kan ligge på 6:20-6:25. Dette er kun et eksempel 😊

Du styrer hastigheten selv
Som vanlig er du selv sjef over hastigheten. Det er absolutt lov å justere underveis også.

LAST NED DENNE ØKTEN TIL ENHETEN DIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga

Kondistreninga Trondheim

Kondistreninga Trondeim 4 år!

20.november 2018 startet Sol Hagen og Bodil Brå Alsvik opp Kondistreninga Trondheim. I år er det derfor 4 år siden denne Kondistreninga samlet de første

Kondistreninga Online

Kom i god form med Kondistreninga

Kondistreninga er et gratis treningstilbud for alle. Treningene er tilpasset slik at både erfarne og uerfarne kan trene sammen. Kondistreninga hjelper deg i form både løpemessig og sosialt, og du finner oss 23 steder i landet.