• Økten direktesendes onsdag 6. september 2023, klokka 18:00
  • Inkludert oppvarming
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen
  • Rute/Kart: Skottland – Loch Loop

Løper du på Zwift?
Eventlink: https://www.zwift.com/events/view/3815601

Høsten står for døren og etter hvert kan mølleløping bli litt attraktivt igjen. Vi kjører derfor i gang med direktesendte løpeøkter fra og med begynnelsen av september. Har du Zwift, så håper jeg du blir med i gruppa. Har du ikke Zwift, så kan du bli med allikevel. Se lenger ned på denne siden.

3min 2min 1min x 4
Dette er faktisk en av mine favorittøkter når det kommer til intervaller. Ikke at den er så spesiell, men jeg synes at tiden går fort, og det er fint å veksle mellom intensitet fra drag til drag.

Så, denne gangen blir det altså 4 serier, og i hver serie løper vi 3 minutter, 2 minutter og 1 minutt. Du løper så intensivt som du selv ønsker, men prøv gjerne å øke hastigheten litt jo kortere draget blir. For eksempel kan du kjøre 3-minutteren på noe rundt 5-kilometersfart, 1-minutteren på 3-kilometersfart og 2-minutteren noe midt imellom. Eller raskere – eller langsommere. Opp til deg med andre ord. Pausene holder vi konstant på 1 minutt.

Løpehilsen fra Tom-Arild. Sees? 🏃🏽


Hvordan følge økten på Zwift?
Har du Zwift? Da kan du bli med i Zwiftgruppa vår ved å fylle ut dette skjemaet. Da vil du bli invitert til alle eventer. Når du har klikket på “delta” på et event, så er det bare å logge seg inn i Zwift i god tid før start. NB! For å få lyd fra den som leder ølta, så anbefales det å starte streamen som du finner på denne siden, slik at du får lyd.

Hvordan følge økten uten Zwift?
Det er enkelt. Noen minutter før oppsatt starttid, vil du kunne klikke playknappen på videoen på denne siden. Når streamen starter er det bare å henge seg på fra din egen tredemølle.

LIVE-chat

Nedenfor videobildet finner du en LIVE chat. Der kan du skrive til den som har løpeøkten. For eksempel hvis noe ikke fungerer, hvis lyden er for høy/lav etc. Eller hvis du bare vil si noe annet du har på hjertet.

Skriv først navnet ditt, så kan du skrive meldingen din deretter.

Delta med Zwift

Hvis du ønsker å delta på treningene ved å selv løpe i den virtuelle verdenen til Zwift, så klikk her for å sette deg på listen vår. Da vil du motta en invitasjon i Companion APP når vi setter opp trening.

Er du ny, så kan du se våre instruksjonsfilmer.

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.