5-3-5-3 + 3-1-3-1 minutter

Kondistrening / Online løpetrening / Løpetrening på nett / Intervalltrening
  • Økten direktesendes onsdag 19. april 2023, klokken 18:00
  • Inkludert oppvarming
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen
  • Rute/Kart: Skottland – City and the Sgurr

I dag prøver vi oss på en ny kombinasjon. Først et par lengre drag kombinert med hverandre, deretter to kortere drag.

Vi starter først og fremst med oppvarming i 15 minutter. Deretter blir det to bolker. Først 5 minutter + 3 minutter + 5 minutter + 3 minutter. Deretter går vi rett på bolk 2 og gjør 3 minutter +1 minutt + 3 minutter + 1 minutt. Pausene i bolk 1 blir 1,5 og 1 minutt, mens det blir 1 minuttspauser i bolk 2. Hørtes det greit ut? Totalt blir det 24 minutter på draghastighet. Nedløping står hver enkelt for selv.

Løpehilsen fra Tom-Arild. Sees? 🏃🏽


Hvordan følge økten på Zwift?
Har du Zwift? Da kan du bli med i Zwiftgruppa vår ved å fylle ut dette skjemaet. Da vil du bli invitert til alle eventer. Når du har klikket på “delta” på et event, så er det bare å logge seg inn i Zwift i god tid før start. NB! For å få lyd fra den som leder ølta, så anbefales det å starte streamen som du finner på denne siden, slik at du får lyd.

Hvordan følge økten UTEN Zwift?
Det er enkelt. Noen minutter før oppsatt starttid, vil du kunne klikke playknappen på videoen på denne siden. Når streamen starter er det bare å henge seg på fra din egen tredemølle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga