• Økten direktesendes onsdag 22. mars 2023
  • Inkludert oppvarming
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen
  • Rute/Kart: Makuri Islands – Countryside Tour

I dag blir det en økt uten så mye hokus pokus. Vi gyver løs på en helt “vanlig” 6 x 3 minutters intervall. Vi starter med en felles oppvarming, slik vi alltid gjør. Går eller jogger oss opp i puls i løpet av 15 minutter. Mot slutten av oppvarminga kjører vi noen stigningsløp for å vekke kroppen litt.

Hoveddelen blir altså 3 minuttersdrag, 6 ganger. På dragene kan du for eksempel legge deg på din 5-kilometersfart, dersom du kjenner den. Men dette er jo valgfritt så klart. Mellom dragene tar vi pauser á 90 sekunder jogg/gange.


Hvordan følge økten på Zwift?
Har du Zwift? Da kan du bli med i Zwiftgruppa vår ved å fylle ut dette skjemaet. Da vil du bli invitert til alle eventer. Når du har klikket på “delta” på et event, så er det bare å logge seg inn i Zwift i god tid før start. NB! For å få lyd fra den som leder ølta, så anbefales det å starte streamen som du finner på denne siden, slik at du får lyd.

Hvordan følge økten uten Zwift?
Det er enkelt. Noen minutter før oppsatt starttid, vil du kunne klikke playknappen på videoen på denne siden. Når streamen starter er det bare å henge seg på fra din egen tredemølle.

LIVE-chat

Nedenfor videobildet finner du en LIVE chat. Der kan du skrive til den som har løpeøkten. For eksempel hvis noe ikke fungerer, hvis lyden er for høy/lav etc. Eller hvis du bare vil si noe annet du har på hjertet.

Skriv først navnet ditt, så kan du skrive meldingen din deretter.

Delta med Zwift

Hvis du ønsker å delta på treningene ved å selv løpe i den virtuelle verdenen til Zwift, så klikk her for å sette deg på listen vår. Da vil du motta en invitasjon i Companion APP når vi setter opp trening.

Er du ny, så kan du se våre instruksjonsfilmer.

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.