Formtoppingsøkt: 3 x 5 min. + 3 x 1 min.

Kondistreninga Online // Live løpetrening
  • Økten avholdes LIVE tirsdag 16. januar, 18:00
  • Inkludert oppvarming
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen

I dag og neste uke skal vi kjøre to økter som tidligere er blitt presentert som “Min økt” i Kondis. Først ut er langrenssløper Håvard Mosebys intervalløkt som han kaller en formtoppingsøkt. Denne økten var omtalt i magasin nummer 1 i 2022, og er du Kondismedlem kan du lese nettutgaven her.

Om økta
Dette er en rendyrket formtoppingsøkt med tilvenning til konkurransefart der du også får innslag av hastigheten du ønsker i avslutningsfasen. Håvard Moseby sier selv:
– Du får en ganske hard økt, uten å gå i kjelleren. Da får du en forsmak på det som venter i konkurransen. Det gir både fysisk og mental forberedelse til rennet.

Vi skal først varme opp i 18 minutter, før vi går løs på hovedøkta som består av 3 x 5 minutter i antatt konkurransefart. For å få litt spenning i muskulaturen og jobbe med avslutningsegenskapene legger Håvard inn 3 x 1 minutt i såkalt overfart som siste del av økta. I pausene går Håvard rolig på ski i cirka to minutter. Her på Kondistreninga tar vi også to minutter mellom alle drag i begge deler, og du bestemmer selv om du vil stå, gå eller jogge i pausene.

NB! Viktig om lyd for Zwiftbrukere

Les dette dersom du har planer om å delta på Zwifteventet: Det er begrenset hva som blir gitt av instrukser via tekst underveis. Derfor anbefales det på det sterkeste at du holder denne siden åpen under økta. Da kan du spille av videoen nedenfor, slik at du får lyden fra streamen. Deretter kan du logge deg inn i Zwift og delta i eventet på vanlig måte. Da får du i pose og sekk 😊

Du styrer hastigheten selv
Som vanlig er du selv sjef over hastigheten. Det er absolutt lov å justere underveis også.

Vi kjører direkte via Youtube for første gang i dag. Skal du skrive på chatten må du gå hit: https://youtube.com/live/Ln5BHJxOy_Y?feature=share


Hvordan følge økten på Zwift?
Har du Zwift? Da kan du bli med i Zwiftgruppa vår ved å fylle ut dette skjemaet. Da vil du bli invitert til alle eventer. Når du har klikket på “delta” på et event, så er det bare å logge seg inn i Zwift i god tid før start. NB! For å få lyd fra den som leder ølta, så anbefales det å starte streamen som du finner på denne siden, slik at du får lyd.

Hvordan følge økten uten Zwift?
Det er enkelt. Noen minutter før oppsatt starttid, vil du kunne klikke playknappen på videoen på denne siden. Når streamen starter er det bare å henge seg på fra din egen tredemølle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.

Følg Kondis på Facebook

Følg Kondis på Instagram

Nytt fra Kondistreninga