Tempoøkt: 10 x 2 min. med 1 min. flytfart

  • Økten avholdes LIVE torsdag 30. november, 18:00
  • Inkludert oppvarming og nedjogg
  • Treningen ledes av: Tom-Arild Hansen

I dag skal vi kjøre en tempo/farts-økt. Det er viktig med en god oppvarming før denne typen økter, så vi setter av 20 minutter på den seksjonen. Begynner med steady og rolig jogg første halvdel av oppvarmingen, før vi øker litt intensitet opp mot hoveddelen. Deretter gjør vi en tempodel hvor vi veksler mellom å løpe 2 minutter i konkurranse/intervallhastighet og 1 minutt i såkalt flytfart, altså noe roligere. Ofte kan man oppleve at “pausene” da kjennes ganske OK, til tross for at du fortsatt har god fart. Vi avslutter med en nedjogg på rundt 10 minutter.

Hoveddel
10 x 2 minutter tempo med 1 minutt flytfart mellom

Løper du 10 kilometer i konkurranse på 60 minutter, så kan 2-minuttersdragene dine for eksempel ligge på 5:50-6:00-fart, mens “flytpausen” kan ligge på 6:20-6:25. Dette er kun et eksempel 😊

Du styrer hastigheten selv
Som vanlig er du selv sjef over hastigheten. Det er absolutt lov å justere underveis også.


Hvordan følge økten på Zwift?
Har du Zwift? Da kan du bli med i Zwiftgruppa vår ved å fylle ut dette skjemaet. Da vil du bli invitert til alle eventer. Når du har klikket på “delta” på et event, så er det bare å logge seg inn i Zwift i god tid før start. NB! For å få lyd fra den som leder ølta, så anbefales det å starte streamen som du finner på denne siden, slik at du får lyd.

Hvordan følge økten uten Zwift?
Det er enkelt. Noen minutter før oppsatt starttid, vil du kunne klikke playknappen på videoen på denne siden. Når streamen starter er det bare å henge seg på fra din egen tredemølle.

LIVE-chat

Nedenfor videobildet finner du en LIVE chat. Der kan du skrive til den som har løpeøkten. For eksempel hvis noe ikke fungerer, hvis lyden er for høy/lav etc. Eller hvis du bare vil si noe annet du har på hjertet.

Skriv først navnet ditt, så kan du skrive meldingen din deretter.

Delta med Zwift

Hvis du ønsker å delta på treningene ved å selv løpe i den virtuelle verdenen til Zwift, så klikk her for å sette deg på listen vår. Da vil du motta en invitasjon i Companion APP når vi setter opp trening.

Er du ny, så kan du se våre instruksjonsfilmer.

Bli medlem på Kondis

Det lønner seg å være medlem

I tillegg til alle våre fagartikler, kan Kondis tilby mange svært gode medlemsfordeler. Vi jobber hele tiden aktivt for at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet. Se våre medlemsfordeler.